FSD3506 Seurakuntien luottamushenkilökysely 2019

Valitse muuttuja


[fsd_no] Aineistonumero (lisätty FSD:ssä)

[fsd_vr] Aineistoversio (lisätty FSD:ssä)

[fsd_id] Havaintotunnus (lisätty FSD:ssä)

[q1_1] Seurakunnan rooli ja suomalaisten sitoutuminen kirkkoon on muuttunut voimakkaasti viime vuosina. Miten väittämät kuvaavat seurakuntasi toimintaa? Seurakunnan työ tapahtuu erilaisissa verkostoissa (esim. koulu, järjestöt).

[q1_2] Seurakunnan rooli ja suomalaisten sitoutuminen kirkkoon on muuttunut voimakkaasti. Miten väittämät kuvaavat seurakuntasi toimintaa? Seurakunnan työtä tehdään pääosin muualla kuin seurakunnan tiloissa (esim. tori, kauppakeskus).

[q1_3] Seurakunnan rooli ja suomalaisten sitoutuminen kirkkoon on muuttunut voimakkaasti viime vuosina. Miten väittämät kuvaavat seurakuntasi toimintaa? Seurakunnan työn painopiste on seurakunnassa harvoin käyvien kohtaamisessa.

[q1_4] Seurakunnan rooli ja suomalaisten sitoutuminen kirkkoon on muuttunut voimakkaasti. Miten väittämät kuvaavat seurakuntasi toimintaa? Seurakunta rakentaa aktiivisesti yhteyksiä paikkakunnalla oleviin muihin uskonnollisiin toimijoihin.

[q1_5] Seurakunnan rooli suomalaisessa yhteiskunnassa ja suomalaisten sitoutuminen kirkkoon on muuttunut voimakkaasti viime vuosina. Miten väittämät kuvaavat seurakuntasi toimintaa? Seurakunnassamme tehdään työalarajat ylittävää yhteistyötä

[q1_6] Seurakunnan rooli ja suomalaisten sitoutuminen kirkkoon on muuttunut voimakkaasti viime vuosina. Seurakuntamme kiinnittää erityistä huomiota siihen, että käytetty kieli, musiikki ja tavat olisivat mahdollisimman ymmärrettävät.

[q1_7] Seurakunnan rooli ja suomalaisten sitoutuminen kirkkoon on muuttunut voimakkaasti viime vuosina. Miten väittämät kuvaavat seurakuntasi toimintaa? Seurakuntamme kiinnittää erityistä huomiota syrjäytymisvaarassa oleviin.

[q2_1] Kun ajattelet seurakuntaasi, miten hyvin seuraavat väittämät kuvaavat vapaaehtoisten roolia seurakuntasi toiminnan suunnittelussa ja kehittämisessä? Vapaaehtoiset ideoivat ja toteuttavat toimintoja seurakunnassa itse.

[q2_2] Kun ajattelet seurakuntaasi, miten hyvin seuraavat väittämät kuvaavat vapaaehtoisten roolia seurakuntasi toiminnan suunnittelussa ja kehittämisessä? Vapaaehtoiset käyttävät itsenäisesti seurakunnan tiloja, avaimia ja varausjärjestelmiä.

[q2_3] Kun ajattelet seurakuntaasi, miten hyvin seuraavat väittämät kuvaavat vapaaehtoisten roolia seurakuntasi toiminnan suunnittelussa ja kehittämisessä? Vapaaehtoiset tekevät työnsuunnittelua yhdessä työntekijöiden kanssa.

[q2_4] Kun ajattelet seurakuntaasi, miten hyvin seuraavat väittämät kuvaavat vapaaehtoisten roolia seurakuntasi toiminnan suunnittelussa ja kehittämisessä? Vapaaehtoistyötä seurakunnassa koordinoidaan yli työalarajojen.

[q2_5] Kun ajattelet seurakuntaasi, miten hyvin seuraavat väittämät kuvaavat vapaaehtoisten roolia seurakuntasi toiminnan suunnittelussa ja kehittämisessä? Seurakunnan kukin työala koordinoi omaa vapaaehtoistoimintaansa.

[q2_6] Kun ajattelet seurakuntaasi, miten hyvin seuraavat väittämät kuvaavat vapaaehtoisten roolia seurakuntasi toiminnan suunnittelussa ja kehittämisessä? Vapaaehtoiset saavat työnohjausta.

[q3_1] Kun seurakunnan talous heikkenee, olen valmis... Nostamaan kirkollisveroa

[q3_2] Kun seurakunnan talous heikkenee, olen valmis... Leikkaamaan toiminnasta

[q3_3] Kun seurakunnan talous heikkenee, olen valmis... Vähentämään työntekijöitä

[q3_4] Kun seurakunnan talous heikkenee, olen valmis... Myymään kiinteistöjä

[q3_5] Kun seurakunnan talous heikkenee, olen valmis... Yhdistämään seurakuntia isommiksi yksiköiksi

[q3_6] Kun seurakunnan talous heikkenee, olen valmis... Muodostamaan seurakuntayhtymiä, joiden sisällä on seurakuntia

[q4_1] Seurakunta auttaa avun tarpeessa olevia. Mihin seuraavista erityisesti suuntaisit seurakunnan auttamistyön resursseja? (Valitse korkeintaan kolme). Perheiden tukemiseen kriiseissä

[q4_2] Seurakunta auttaa avun tarpeessa olevia. Mihin seuraavista erityisesti suuntaisit seurakunnan auttamistyön resursseja? (Valitse korkeintaan kolme). Köyhyyden lieventämiseen

[q4_3] Seurakunta auttaa avun tarpeessa olevia. Mihin seuraavista erityisesti suuntaisit seurakunnan auttamistyön resursseja? (Valitse korkeintaan kolme). Syrjäytyneiden nuorten tukemiseen

[q4_4] Seurakunta auttaa avun tarpeessa olevia. Mihin seuraavista erityisesti suuntaisit seurakunnan auttamistyön resursseja? (Valitse korkeintaan kolme). Kriisityövalmiuteen (onnettomuudet, tragediat)

[q4_5] Seurakunta auttaa avun tarpeessa olevia. Mihin seuraavista erityisesti suuntaisit seurakunnan auttamistyön resursseja? (Valitse korkeintaan kolme). Yksinäisten ja sairaiden auttamiseen

[q4_6] Seurakunta auttaa avun tarpeessa olevia. Mihin seuraavista erityisesti suuntaisit seurakunnan auttamistyön resursseja? (Valitse korkeintaan kolme). Vanhusten tukemiseen

[q4_7] Seurakunta auttaa avun tarpeessa olevia. Mihin seuraavista erityisesti suuntaisit seurakunnan auttamistyön resursseja? (Valitse korkeintaan kolme). Vapaaehtoisten koulutukseen ja työnohjaukseen

[q4_8] Seurakunta auttaa avun tarpeessa olevia. Mihin seuraavista erityisesti suuntaisit seurakunnan auttamistyön resursseja? (Valitse korkeintaan kolme). Sielunhoitoon ja keskusteluapuun

[q4_9] Seurakunta auttaa avun tarpeessa olevia. Mihin seuraavista erityisesti suuntaisit seurakunnan auttamistyön resursseja? (Valitse korkeintaan kolme). Maahanmuuttajien parissa tehtävään työhön

[q5_1] Kirkko on auttanut Suomeen pakolaisena tulleita ja ottanut kantaa turvapaikanhakijoiden inhimillisen kohtelun puolesta. Seurakunnan tulisi tarjota kirkkoturvaa aina kun turvapaikanhakijan hakemus on hylätty ja hän pyytää apua.

[q5_2] Kirkko on auttanut Suomeen pakolaisena tulleita ja ottanut kantaa turvapaikanhakijoiden inhimillisen kohtelun puolesta. Seurakunnan tulisi auttamistyössään asettaa kristityt tai kristinuskoon kääntyneet turvapaikanhakijat etusijalle.

[q6_1] Kirkon johtotehtävissä tulisi olla enemmän naisia.

[q6_2] Sukupuolten tasa-arvo seurakunnan työntekijöiden keskuudessa ei toteudu riittävästi.

[q6_3] Seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen asemaa kirkossa tulisi parantaa.

[q6_4] Kirkon työntekijöiden joukossa tulisi olla enemmän erilaisista etnisistä taustoista tulevia henkilöitä.

[q7_1] Suomessa on avioliittolaki, joka ei ota kantaa aviopuolisoiden sukupuoleen. Miten mielestäsi kirkon tulisi toimia tässä tilanteessa? Kirkon tulisi edelleen vihkiä avioliittoon vain mies ja nainen.

[q7_2] Suomessa on avioliittolaki, joka ei ota kantaa aviopuolisoiden sukupuoleen. Miten mielestäsi kirkon tulisi toimia tässä tilanteessa? Kirkon tulisi vihkiä avioliittoon myös samaa sukupuolta olevat.

[q7_3] Suomessa on avioliittolaki, joka ei ota kantaa aviopuolisoiden sukupuoleen. Miten mielestäsi kirkon tulisi toimia tässä tilanteessa? Kirkon tulisi luopua vihkimisoikeudestaan.

[q7_4] Suomessa on avioliittolaki, joka ei ota kantaa aviopuolisoiden sukupuoleen. Miten mielestäsi kirkon tulisi toimia tässä tilanteessa? Samaa sukupuolta olevien avioliitoilla tulisi olla mahdollisuus saada kirkollinen siunaus.

[q8_1] Millä tavoin näet kirkon roolin ilmastonmuutoksen torjunnassa? Kirkon tulee vaatia päättäjiltä rohkeita ilmastotoimia.

[q8_2] Millä tavoin näet kirkon roolin ilmastonmuutoksen torjunnassa? Kirkon on opastettava ihmisiä muuttamaan elämäntapaansa ilmaston kannalta kestäväksi.

[q8_3] Millä tavoin näet kirkon roolin ilmastonmuutoksen torjunnassa? Kirkon työntekijöiden tulisi vähentää lentomatkustamista.

[q8_4] Millä tavoin näet kirkon roolin ilmastonmuutoksen torjunnassa? Seurakuntien tulisi vähentää metsiensä hakkuita.

[q9_1] Kirkollisten toimitusten määrä vähenee kirkossa nopeasti. Mitä ajattelet seuraavista väittämistä toimituksiin liittyen? Kirkollisissa toimituksissa tulisi olla nykyistä enemmän valinnanvapautta.

[q9_2] Kirkollisten toimitusten määrä vähenee kirkossa nopeasti. Mitä ajattelet seuraavista väittämistä toimituksiin liittyen? Papilla tulisi olla oikeus muokata kirkollisen vihkitoimituksen kaavaa kaikilta osin.

[q9_3] Kirkollisten toimitusten määrä vähenee kirkossa nopeasti. Mitä ajattelet seuraavista väittämistä toimituksiin liittyen? Kummien puute on usein syynä siihen, että lasta ei voida kastaa.

[q9_4] Kirkollisten toimitusten määrä vähenee kirkossa nopeasti. Mitä ajattelet seuraavista väittämistä toimituksiin liittyen? Kastettavalle riittää yksi kirkkoon kuuluva kummi.

[q9_5] Kirkollisten toimitusten määrä vähenee kirkossa nopeasti. Mitä ajattelet seuraavista väittämistä toimituksiin liittyen? Kummeilta ei tulisi vaatia kirkon jäsenyyttä.

[q9_6] Kirkollisten toimitusten määrä vähenee kirkossa nopeasti. Mitä ajattelet seuraavista väittämistä toimituksiin liittyen? Kummeista voi kokonaan luopua.

[q9_7] Kirkollisten toimitusten määrä vähenee kirkossa nopeasti. Mitä ajattelet seuraavista väittämistä toimituksiin liittyen? Kirkon tulisi siunata lapsi, jos häntä ei haluta kastaa.

[q9_8] Kirkollisten toimitusten määrä vähenee kirkossa nopeasti. Mitä ajattelet seuraavista väittämistä toimituksiin liittyen? Papin pitäisi osallistua nimiäisiin, jos häntä pyydetään.

[q9_9] Kirkollisten toimitusten määrä vähenee kirkossa nopeasti. Mitä ajattelet seuraavista väittämistä toimituksiin liittyen? Pappien tulisi siunata vain kirkkoon kuuluvat vainajat.

[q10_1] Mitä ajattelet kasteiden määrän vähenemisestä ja kirkon toimista kastamisen lisäämiseksi? On hyvä, että vain ne lapset kastetaan, joiden vanhemmat ovat sitoutuneet antamaan kristillistä kasvatusta.

[q10_2] Mitä ajattelet kasteiden määrän vähenemisestä ja kirkon toimista kastamisen lisäämiseksi? Kastaminen lisääntyy, jos seurakunnat lisäävät tukeaan perheille (esim. parisuhdeneuvonta, lastenhoitoapu).

[q10_3] Mitä ajattelet kasteiden määrän vähenemisestä ja kirkon toimista kastamisen lisäämiseksi? Kastaminen lisääntyy, jos siitä seuraa vanhemmille jokin palkinto (kuten arvokas lahja).

[q10_4] Mitä ajattelet kasteiden määrän vähenemisestä ja kirkon toimista kastamisen lisäämiseksi? Seurakuntien tulee lisätä henkilökohtaista kristillisen kasvatuksen tukea kasteperheille.

[q12_1] Päätös lapsen kastamisesta tehdään usein jo ennen lapsen syntymää. Miten seurakuntien pitäisi mielestäsi reagoida tähän? Ei mitenkään, kastaminen on vanhempien päätös, johon ei tule pyrkiä vaikuttamaan.

[q12_2] Päätös lapsen kastamisesta tehdään usein jo ennen lapsen syntymää. Miten seurakuntien pitäisi mielestäsi reagoida tähän? Kastetta ja sen kristillisiä perusteluja tulee pitää nykyistä enemmän esillä rippikoulussa.

[q12_3] Päätös lapsen kastamisesta tehdään usein jo ennen lapsen syntymää. Miten seurakuntien pitäisi mielestäsi reagoida tähän? Kastetta ja sen kristillisiä perusteluja tulee pitää nykyistä enemmän esillä seurakuntien viestinnässä.

[q12_4] Päätös lapsen kastamisesta tehdään usein jo ennen lapsen syntymää. Miten seurakuntien pitäisi mielestäsi reagoida tähän? Kirkkohallituksen on aloitettava näyttävä kampanjointi lasten kastamisen puolesta.

[q12_5] Päätös lapsen kastamisesta tehdään usein jo ennen lapsen syntymää. Miten seurakuntien pitäisi mielestäsi reagoida tähän? Lasten hankkimista ja kastetta pohtiville pitäisi järjestää tukea ja kursseja seurakunnissa.

[q14_1] Myös kummiudesta keskustellaan ja kummiutta kohtaan esitetään muutostarpeita. Miten kummeja voitaisiin tukea? Seurakunnan tulee antaa kummeille enemmän tietoa kummin tehtävästä ja opastusta siihen.

[q14_2] Myös kummiudesta keskustellaan ja kummiutta kohtaan esitetään muutostarpeita. Miten kummeja voitaisiin tukea? Seurakunnan tulee järjestää kummeille kursseja, joissa käydään läpi kummien tehtävät.

[q14_3] Myös kummiudesta keskustellaan ja kummiutta kohtaan esitetään muutostarpeita. Miten kummeja voitaisiin tukea? Kummit pitäisi ottaa mukaan toimituskeskusteluun ennen kastamista.

[q14_4] Myös kummiudesta keskustellaan ja kummiutta kohtaan esitetään muutostarpeita. Miten kummeja voitaisiin tukea? Rippikoulussa tulee kertoa kummiudesta ja kummin tehtävistä.

[q14_5] Myös kummiudesta keskustellaan ja kummiutta kohtaan esitetään muutostarpeita. Miten kummeja voitaisiin tukea? Seurakunnissa tulisi järjestää yhteisiä tapahtumia kummeille ja aikuisille kummilapsille.

[q14_6] Myös kummiudesta keskustellaan ja kummiuteen esitetään muutostarpeita. Miten kummeja voitaisiin tukea? Seurakunnan tulisi ottaa kummeihin henkilökohtaisesti yhteyttä kasteen jälkeen (esim. muistuttamalla kummilapsen syntymäpäivästä).

[q16_1] Mitä seuraavista kuuluu henkilökohtaiseen hartauselämääsi? Ruoan siunaaminen

[q16_2] Mitä seuraavista kuuluu henkilökohtaiseen hartauselämääsi? Iltarukous

[q16_3] Mitä seuraavista kuuluu henkilökohtaiseen hartauselämääsi? Esirukous (rukoileminen muiden puolesta)

[q16_4] Mitä seuraavista kuuluu henkilökohtaiseen hartauselämääsi? Sanaton rukous

[q16_5] Mitä seuraavista kuuluu henkilökohtaiseen hartauselämääsi? Kristillinen meditaatio

[q16_6] Mitä seuraavista kuuluu henkilökohtaiseen hartauselämääsi? Muu meditaatio

[q17] Onko kotonasi jokin erityinen paikka hiljentymistä varten (esim. alttarin, ikonin tms. ääressä)?

[q18] Mitä esineitä hiljentymispaikaltasi löytyy (Avokysymys)?

[q19] Mitkä ovat sinulle hengellisesti merkityksellisimmät kirjat, pois lukien uskontojen pyhät kirjat, kuten Raamattu (Avokysymys)?

[q20] Mitkä musiikkiteokset / musiikkikappaleet ovat sinulle hengellisesti merkityksellisimmät (Avokysymys)?

[q22_1] Mistä etsit tutkittua tietoa luottamustehtävässäsi? Voit valita useampia vaihtoehtoja. Kirkon tutkimuskeskuksen sivuilta (kirkontutkimuskeskus.fi)

[q22_2] Mistä etsit tutkittua tietoa luottamustehtävässäsi? Voit valita useampia vaihtoehtoja. Kirkon nettisivustoilta (evl.fi, Evl Plus)

[q22_3] Mistä etsit tutkittua tietoa luottamustehtävässäsi? Voit valita useampia vaihtoehtoja. Muualta verkosta

[q22_4] Mistä etsit tutkittua tietoa luottamustehtävässäsi? Voit valita useampia vaihtoehtoja. Kirkon tutkimuskeskuksen painetuista julkaisuista

[q22_5] Mistä etsit tutkittua tietoa luottamustehtävässäsi? Voit valita useampia vaihtoehtoja. Kirkon tutkimuskeskuksen verkkojulkaisuista

[q22_6] Mistä etsit tutkittua tietoa luottamustehtävässäsi? Voit valita useampia vaihtoehtoja. Kirkkohallituksen julkaisuista

[q22_7] Mistä etsit tutkittua tietoa luottamustehtävässäsi? Voit valita useampia vaihtoehtoja. Muiden julkaisemista tutkimuksista, minkä tahojen?

[q22_8] Mistä etsit tutkittua tietoa luottamustehtävässäsi? Voit valita useampia vaihtoehtoja. Lehdistä

[q22_9] Mistä etsit tutkittua tietoa luottamustehtävässäsi? Voit valita useampia vaihtoehtoja. En tarvitse tutkimustietoa luottamustehtävässäni (työssäni)

[q23_1] Haen aktiivisesti tutkimustietoa kirkosta (työni kehittämiseksi.)

[q23_2] Tiedän, mistä voin löytää kirkkoon (työhöni) liittyvää tutkimustietoa.

[q23_3] Kirkossa julkaistavasta tutkimustiedosta ei ole minulle hyötyä.

[q23_4] Löydän helposti tarvitsemani tutkimustiedon kirkon sähköisistä palveluista.

[q23_5] Löydän helposti tarvitsemani tutkimustiedon painettujen julkaisujen avulla.

[q24] Mistä aihepiiristä tarvitsisit eniten tietoa omassa luottamustehtävässäsi kirkossa?

[q25] Voit tähän kuvata tarkemmin, millaista tutkimusta toivoisit? (Avokysymys)

[q26_1] Millaisia tutkimustiedon analyysejä ja raportteja tarvitset / tarvitsisit luottamustehtävässäsi? Tietyin väliajoin ilmestyviä raportteja kokonaiskirkon tasolla.

[q26_2] Millaisia tutkimustiedon analyysejä ja raportteja tarvitset / tarvitsisit luottamustehtävässäsi? Tietyin väliajoin ilmestyviä raportteja hiippakunnittain.

[q26_3] Millaisia tutkimustiedon analyysejä ja raportteja tarvitset / tarvitsisit luottamustehtävässäsi? Tietyin väliajoin ilmestyviä raportteja omasta seurakunnasta.

[q26_4] Millaisia tutkimustiedon analyysejä ja raportteja tarvitset / tarvitsisit luottamustehtävässäsi? Ennusteita kirkon ja toimintaympäristön kehityksestä.

[q26_5] Millaisia tutkimustiedon analyysejä ja raportteja tarvitset / tarvitsisit luottamustehtävässäsi? Yleistajuisia kirjoituksia, joissa tutkimustuloksia on peilattu yhteiskunnan tilanteeseen ja aiempiin vuosiin.

[q26_6] Millaisia tutkimustiedon analyysejä ja raportteja tarvitset / tarvitsisit luottamustehtävässäsi? Perusteellisia tutkimuksia/julkaisuja joltakin rajatulta alueelta.

[q26_7] Millaisia tutkimustiedon analyysejä ja raportteja tarvitset / tarvitsisit luottamustehtävässäsi? Käytännönläheisiä ja tiiviitä katsauksia joihinkin aihepiireihin.

[q27] Syntymävuotesi? (Luokiteltu FSD:ssä)

[q28] Sukupuolesi?

[q29] Kuinka kauan olet toiminut seurakunnan luottamushenkilönä?

[q30] Työskentelyseurakuntasi koko? (TOP-koodattu FSD:ssä)

[q31] Hiippakunta?

[q32] Seurakuntasi sijainti (Työskentelypaikkakuntasi)

[q33] Minkä puolueen tai ryhmittymän ehdokasta äänestit vuoden 2019 huhtikuussa järjestetyissä eduskuntavaaleissa?

[q34] Kuulutko johonkin herätysliikkeeseen tai kristilliseen järjestöön?

[q35_1] Mihin seuraavista herätysliikkeistä tai kristillisistä järjestöistä kuulut? (Kuulumiseksi lasketaan myös löyhempi identifioituminen liikkeeseen tai järjestöön.) Evankelisuus (SLEY)

[q35_2] Mihin seuraavista herätysliikkeistä tai kristillisistä järjestöistä kuulut? (Kuulumiseksi lasketaan myös löyhempi identifioituminen liikkeeseen tai järjestöön.) Evankelisuus (ELY)

[q35_3] Mihin seuraavista herätysliikkeistä tai kristillisistä järjestöistä kuulut? (Kuulumiseksi lasketaan myös löyhempi identifioituminen liikkeeseen tai järjestöön.) Herännäisyys

[q35_4] Mihin seuraavista herätysliikkeistä tai kristillisistä järjestöistä kuulut? (Kuulumiseksi lasketaan myös löyhempi identifioituminen liikkeeseen tai järjestöön.) Länsi-Suomen Rukoilevaisten yhdistys

[q35_5] Mihin seuraavista herätysliikkeistä tai kristillisistä järjestöistä kuulut? (Kuulumiseksi lasketaan myös löyhempi identifioituminen liikkeeseen tai järjestöön.) Suomen Rukoilevaisen Kansan Yhdistys

[q35_6] Mihin seuraavista herätysliikkeistä tai kristillisistä järjestöistä kuulut? (Kuulumiseksi lasketaan myös löyhempi identifioituminen liikkeeseen tai järjestöön.) Vanhoillislestadiolaisuus

[q35_7] Mihin seuraavista herätysliikkeistä tai kristillisistä järjestöistä kuulut? (Kuulumiseksi lasketaan myös löyhempi identifioituminen liikkeeseen tai järjestöön.) Muu lestadiolaisuus

[q35_8] Mihin seuraavista herätysliikkeistä tai kristillisistä järjestöistä kuulut? (Kuulumiseksi lasketaan myös löyhempi identifioituminen liikkeeseen tai järjestöön.) Kansan Raamattuseura

[q35_9] Mihin seuraavista herätysliikkeistä tai kristillisistä järjestöistä kuulut? (Kuulumiseksi lasketaan myös löyhempi identifioituminen liikkeeseen tai järjestöön.) Suomen Raamattuopisto

[q35_10] Mihin seuraavista herätysliikkeistä tai kristillisistä järjestöistä kuulut? (Kuulumiseksi lasketaan myös löyhempi identifioituminen liikkeeseen tai järjestöön.) Evankelisluterilainen Kansanlähetys

[q35_11] Mihin seuraavista herätysliikkeistä tai kristillisistä järjestöistä kuulut? (Kuulumiseksi lasketaan myös löyhempi identifioituminen liikkeeseen tai järjestöön.) Opiskelija- ja koululaislähetys

[q35_12] Mihin seuraavista herätysliikkeistä tai kristillisistä järjestöistä kuulut? (Kuulumiseksi lasketaan myös löyhempi identifioituminen liikkeeseen tai järjestöön.) Muu ns. viides herätysliike

[q35_13] Mihin seuraavista herätysliikkeistä tai kristillisistä järjestöistä kuulut? (Kuulumiseksi lasketaan myös löyhempi identifioituminen liikkeeseen tai järjestöön.) Tuomasyhteisö

[q35_14] Mihin seuraavista herätysliikkeistä tai kristillisistä järjestöistä kuulut? (Kuulumiseksi lasketaan myös löyhempi identifioituminen liikkeeseen tai järjestöön.) Taizélaisuus

[q35_15] Mihin seuraavista herätysliikkeistä tai kristillisistä järjestöistä kuulut? (Kuulumiseksi lasketaan myös löyhempi identifioituminen liikkeeseen tai järjestöön.) Hiljaisuuden liike

[q35_16] Mihin seuraavista herätysliikkeistä tai kristillisistä järjestöistä kuulut? (Kuulumiseksi lasketaan myös löyhempi identifioituminen liikkeeseen tai järjestöön.) Karismaattinen liike

[q35_17] Mihin seuraavista herätysliikkeistä tai kristillisistä järjestöistä kuulut? (Kuulumiseksi lasketaan myös löyhempi identifioituminen liikkeeseen tai järjestöön.) Paavalin synodi

[q35_18] Mihin seuraavista herätysliikkeistä tai kristillisistä järjestöistä kuulut? (Kuulumiseksi lasketaan myös löyhempi identifioituminen liikkeeseen tai järjestöön.) Luther-säätiö

[q35_19] Mihin seuraavista herätysliikkeistä tai kristillisistä järjestöistä kuulut? (Kuulumiseksi lasketaan myös löyhempi identifioituminen liikkeeseen tai järjestöön.) Tulkaa kaikki -liike

[q35_20] Mihin seuraavista herätysliikkeistä tai kristillisistä järjestöistä kuulut? (Kuulumiseksi lasketaan myös löyhempi identifioituminen liikkeeseen tai järjestöön.) Kyrkans Ungdom

[q35_21] Mihin seuraavista herätysliikkeistä tai kristillisistä järjestöistä kuulut? (Kuulumiseksi lasketaan myös löyhempi identifioituminen liikkeeseen tai järjestöön.) Oasrörelsen

[q35_22] Mihin seuraavista herätysliikkeistä tai kristillisistä järjestöistä kuulut? (Kuulumiseksi lasketaan myös löyhempi identifioituminen liikkeeseen tai järjestöön.) Svenska Lutherska Evangeliföreningen (SLEF)

[q38] Ilmoittaudun Kirkon tutkimuskeskuksen verkkopanelistiksi

Aineiston kuvailu koneluettavassa DDI-C 2.5 -formaatissa

Creative Commons License
Aineiston kuvailu on lisensoitu Creative Commons Nimeä 4.0 Kansainvälinen -lisenssin mukaisesti.